top of page
Zoeken
  • Sabina Oulham

🌿 De Gouden Sleutel dragen wij in onszelf 🌿


Dit is wat wij nu mogen neerzetten in ons menszijn, als mens hier op Aarde. Onze natuurlijke staat van zijn. Een zijn waarbij je ten volste voelt dat je er mag zijn. Je bestaansrecht. De angsten die ons daarvoor in de weg staan mogen we gaan aankijken. Onze diepste angsten. Onze 'doods'-angsten. De angsten die ons helpen om dat te voelen wat nog gevoeld wil worden in ons. Onze angsten die ons vrij zijn nog in de weg staan. De angsten die helpen om onze onechte delen dood te laten gaan. Afsterven. Ze zijn niet meer nodig. Het waren je overlevingsmechanismen. Jij was overgeleverd aan te heftige situaties en kon niet anders dan onderdrukken en aanpassen. Keer op keer doorgegeven. Karma.


Wij mogen ons Echte Zelf volledig gaan terug claimen. Onze verloren Zielendelen gaan terughalen. Onze lijnen gaan opschonen. Alles gaan aankijken, omdat we er klaar voor zijn. Onze natuurlijke stevigheid mogen we weer in de wereld te gaan zetten. We zijn nu volwassen en hebben de mogelijkheid en sowieso de kracht in ons. We zijn oud genoeg om zelfstandig te zijn en volledig de verantwoordelijkheid over onszelf te dragen. Jij, en alleen JIJ weet wat jij nodig hebt. Wat jij wilt. Alleen jij bepaalt over jezelf. Dat is een Natuurrecht. Een Nee is Nee. Een Ja is Ja. Een 'niet weten', twijfel, is een wachten, dus nog even niet, totdat je het weet. Jij hebt alle tijd. Neem je ruimte. Het is jouw leven. Jij mag voelen en volledig vertrouwen op jezelf. Jij hebt de regie over jouw leven.


Alles dient zich aan, van binnenuit, wanneer jij er klaar voor bent. Het komt vanzelf, het antwoord. Je mag weer gaan luisteren naar jezelf. Naar je eigen waarheid. Jouw ooit vertrouwde waarheid. Jouw innerlijk weten dat jou nooit verlaten heeft. Onder je angsten verborgen. Dat weer zichtbaar wordt, iedere keer als je een beetje 'dood' gaat. Wat een kracht zit er in ons. En daar mogen we weer op gaan vertrouwen. Daar mogen we weer in gaan ontspannen. In alle stevigheid. Voor onszelf en voor onze kinderen. Alleen dan creëren we veiligheid. Zijn we een veilig baken voor de kinderen. Als jij jezelf toelaat dat je er mag zijn, als jij je weer veilig voelt in deze wereld, dan zullen je kinderen dit ook voelen. Zij voelen zich dan gedragen. En kunnen zijn wie zij zijn. Vrij van overdracht, vrij van trauma, gericht op groei en het creëren van een bezielde samenleving op deze Aarde.
Comments


Blog
bottom of page