top of page
autonomepad2_edited.jpg

Het Authentieke Pad

Authenticiteit

Authenticiteit staat voor echtheid en zuiverheid. Het vormt basis van de relatie met ons zelf. Als we eerlijk zijn over onze gevoelens en behoeften zijn we in contact met ons zelf. En kan de omgeving ons echt leren kennen. Het Authentieke Pad is een spannend pad. Waar je innerlijke autoriteit leidend is. En je verlangen naar vrijheid en autonomie in de loop der tijd sterker gaat worden dan je angst.  

Man.jpg

Instrumenten

Mijn rugzak zit vol instrumenten en methodieken. Maar bovenal eigen ervaringen en een doorleefde visie op Authenticiteit. Ik ondersteun je alles waar je nog aan vast zit op een natuurlijke wijze vrij te laten. Het leven wil namelijk niet gecontroleerd worden. Via dit bevrijdingsproces kan 'jouw Wil' eindelijk geschieden.

veroordelen.png

Waardering

Authenticiteit is onbetaalbaar. Een authentiek mens leeft vanuit rijkdomsbewustzijn. Je gaat het leven en je Zelf waarderen. En wat je nodig hebt zal je in overvloed manifesteren. De ondersteuning die je van ons krijgt is dus een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terug gaat verdienen.

Voor de zeven ondersteunende sessies van anderhalf uur betaal je 699 euro. (1-op-1).

De jaartraining bestaat uit zeven bijeenkomsten van drie uur. De prijs is 699 euro.

Wilde bessen

Verbinding

Je kunt het Authentieke Pad in groepsverband binnen de jaartraining volgen, of kiezen voor 1-op-1 begeleiding. Ik wandel zeven etappes met je mee en help je je (oer)trauma's te herkennen. Je (levens)angst te overwinnen. Je los te koppelen van negatieve programmeringen. Systemen die niet dienen los te laten. Je OerWil te bevrijden. Zodat jij in je kracht gaat komen. En gaat manifesteren wat jij Wil.

autonomepad2_edited.jpg

Innerlijk Werk

Tussen de sessies door vindt het wezenlijke werk plaats. Je leert je patronen tot 'verdoven, vermijden en controleren' herkennen. Je gaat vertragen en tot stilstand komen. Voelen welke angsten eronder liggen. Dit is een pittig proces. Waar veel weerstand bij kan ontstaan. Dit is onvermijdelijk. Het oude sterft af. En maakt daarmee ruimte voor het nieuwe.

rupsvlinder_edited_edited.jpg

Hoe verder?

Authenticiteit is onze oerstaat. Je kunt je authenticiteit nooit echt verliezen. Wel kun je tijdelijk het contact kwijt zijn. Het herontdekken  van je authenticiteit is een geleidelijk proces. In zeven sessies kun je een stevige stap zetten. Daarna is het een kwestie van de juiste richting in blijven lopen. Van ego-waarde naar eigen-waarde. Ik blijf ook na je eerste stappen beschikbaar om je te ondersteunen.

initiatieput.jpg
bottom of page