top of page

Wie Ben Ik?

           

Mijn naam is Ruud. Ik heb een hele reis afgelegd. Eerst vele jaren op de snelweg. Ik studeerde economie en werd bankier. Later begreep ik pas dat angst in deze mijn drijfveer was. Ik moest mijn ontwortelde willetjes ontmantelen om tot de kern te komen. Dat betekende dat ik meerdere keren psychologisch ben gestorven en het oude achter me moest laten.

Door mijn angst heen vond ik mijn eigen authentieke weg. Ik heb mijn veilige wereld losgelaten om vanuit het hoofd weer naar het hart te komen. Ik ontdekte onderweg mijn passie voor de menselijke psyche en de samenhang met de natuur. Mijn pad bracht me uiteindelijk naar Portugal van waaruit ik mensen mag bijstaan bij het vinden van hun Authentieke Pad.

Ik voel me in mijn element als het leven zich op een organische wijze kan ontvouwen. Daarom verloopt mijn begeleiding intuïtief, spontaan en speels. Tegelijkertijd kan ik 'bloedserieus' zijn en erg gefocust als het moment daarom vraagt.

 

Ik geniet van de wisselwerking met andere mensen. Mijn cliënten zijn, naast de oervaders en oermoeders die op mijn pad kwamen, mijn grote inspiratiebronnen geweest. Mijn leermeesters waren mijn partners die mij met mijn schaduwkanten confronteerden.

bottom of page