top of page
Gewondeman_edited.jpg

Het Pad van de Tempelier

Men Retreat in Portugal

Hervind je Mannelijke Potentieel

13 april tot 20 april 2024

Zeven Mannen. Zeven Dagen. Zeven Initiaties

Het Pad van de Tempelier is een intensief programma van zeven dagen voor mannen in het hart van Portugal. Samen gaan we op zoek naar gezonde  masculiniteit. We komen in contact met de oorspronkelijke mannelijke archetypen. In al je kwetsbaarheid ga je je kracht herontdekken. Dit alles vindt plaats op een zeer organische en natuurlijke manier. 

De Tempelier

De Tempeliers vormden een Middeleeuwse ridderorde. Ze hadden onder andere een basis in Tomar. Dit stadje heeft op mij een sterke aantrekkingskracht. Tijdens een bezoek aan Kasteel van de Tempeliers viel het kwartje. 'Ik heb hier iets te doen'. Allereerst in mezelf. De eerste negen maanden in Portugal hebben bijgedragen aan een transformatie. die mijn hart heeft geopend.  En nu ik ben thuis gekomen in mezelf en in het hart van Portugal. mag ik deze ervaring graag delen met medebroeders.

Het Programma

De week zal een weerspiegeling zijn van het proces wat ik innerlijk heb doorgemaakt. Van 'hoofd' naar 'hart'. Van 'plan' naar 'presentie'.

Iedere dag zal in het teken staan van een specifiek thema en archetype. Ze zijn niet los van elkaar te zien en brengen ons uiteindelijk bij de Heilige Graal: de vereniging van het mannelijke en vrouwelijke principe in ons Zelf.

De thema's en archetypes zullen in de vorm van oefeningen en werkvormen op een natuurlijke wijze tot leven gewekt worden.  En niets zal van tevoren vast staan. Want de week zal zich in het moment en in verbinding met elkaar ontvouwen. 

Dag 1: Initiatie van De Geboorte - the Innocent

Dag 2:  Initiatie van De Liefde - the Lover

Dag 3: Initiatie van de Moed - the Knight

Dag 4: Initiatie van het Koninkrijk- the King

Dag 5: Initiatie van de Waarheid - the Nar

Dag 6: Initiatie van de Transformatie -the Shaman

Dag 7: Initiatie van de Heilige Graal - the Saint

 Het Verblijf

We verblijven de gehele week op een authentieke en afgelegen accommodatie in de buurt van Tomar. Hier genieten we van een prachtige omgeving en zijn alle ingrediënten letterlijk en figuurlijk aanwezig om het programma tot zijn recht te laten komen. De deelnemers krijgen de beschikking over een gedeelde slaapplek (max 2 personen in een ruimte). Drie biologische maaltijden per dag zijn bij de prijs inbegrepen.

De Kosten

Het programma vraagt een interne en externe investering in jezelf. Je bent bereid jezelf onder ogen te komen en de controle los te laten.

De financiële investering bedraagt 999 euro. Daarnaast dien je zelf voor het vervoer naar Portugal zorg te dragen.

Vroegboek-korting: deelnemers die zich aanmelden voor 31 december kunnen deelnemen voor een gereduceerd tarief van 777 euro.

De Opbrengst

Je weet van tevoren niet wat het programma jou gaat opleveren. Er zijn geen garanties. Je wordt uitgenodigd en gefaciliteerd je passie te onderzoeken en de waarheid over je Zelf te gaan ontdekken. De verbinding met je hart kan gereanimeerd worden als je bereid bent alle gevoelens die geraakt worden te verwelkomen. In dit geval kun je een diep geworteld vertrouwen terugvinden.

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na een aanbetaling van 200 euro wordt een plekje in het programma voor je gereserveerd. 

Ruudtempelier.jpg
Zezere.jpg
Ruudtempelier.jpg
initiatieput.jpg
bottom of page