top of page
Gewondeman_edited.jpg

Het Pad van de Tempelier

Men Retreat in Portugal

Hervind je Mannelijke Potentieel

30 september tot 7 oktober 2023

Zeven Mannen. Zeven Dagen. Zeven Initiaties

Het Pad van de Tempelier is een intensief programma van zeven dagen voor mannen in het hart van Portugal. Samen gaan we met je op zoek naar je gezonde  masculiniteit. We komen in contact met de oorspronkelijke mannelijke archetypen. In al je kwetsbaarheid ga je je kracht herontdekken. Dit programma draag ik samen met mijn collega en broeder Jacko Scholten (www.jackoscholten.com).

De Tempelier

De Tempeliers vormden een Middeleeuwse ridderorde. Ze hadden onder andere een basis in Tomar. Dit stadje heeft op ons een sterke aantrekkingskracht en bracht ons bij elkaar. In het intuïtieve gesprek dat wij voerden op het Kasteel van de Tempeliers viel het kwartje. Wij hebben hier iets te doen samen. In de gesprekken die volgden werd het Wat vanzelf duidelijk. We hebben beiden een innerlijke transformatie doorgemaakt die ons hart heeft geopend en naar het hart van Portugal bracht. We mogen deze ervaring in het innerlijke en uiterlijke leven overbrengen op onze medebroeders.

Het Programma

Iedere dag zal in het teken staan van een specifiek thema en archetype. Ze zijn niet los van elkaar te zien en brengen ons uiteindelijk bij de Heilige Graal: de vereniging van het mannelijke en vrouwelijke principe in ons Zelf. De thema's en archetypes zullen in de vorm van oefeningen en werkvormen op een natuurlijke wijze tot leven gewekt worden. Daarbij zullen wij leidend en tegelijkertijd volgend zijn aan dat wat zich aandient. 

Dag 1: Initiatie van De Geboorte - the Innocent

Dag 2:  Initiatie van De Liefde - the Lover

Dag 3: Initiatie van de Moed - the Knight

Dag 4: Initiatie van het Koninkrijk- the King

Dag 5: Initiatie van de Waarheid - the Nar

Dag 6: Initiatie van de Transformatie -the Shaman

Dag 7: Initiatie van de Heilige Graal - the Saint

 Het Verblijf

We verblijven de gehele week op een authentieke en afgelegen accommodatie in de buurt van Tomar. Hier genieten we van een prachtige omgeving en zijn alle ingrediënten letterlijk en figuurlijk aanwezig om het programma tot zijn recht te laten komen. De deelnemers krijgen de beschikking over een luxe tweepersoonskamer inclusief eigen badkamer. Drie biologische maaltijden per dag zijn bij de prijs inbegrepen.

De Kosten

We vragen een interne en externe investering in jezelf. De deelnemers zijn bereid zichzelf onder ogen te komen en vermeende zekerheden los te laten. De financiële investering bedraagt 1500 euro. Daarnaast dien je zelf voor het vervoer naar de locatie zorg te dragen.

De Opbrengst

De Passie in je Zelf zal weer opvlammen. De Waarheid over je Zelf gekend en gesproken worden. Je Hart gaat zich openen. En je zult een diep geworteld Vertrouwen terugvinden. Na deze week ben je klaar om je eigen authentieke Pad vanuit je gezonde mannelijke Kracht te gaan.

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We hanteren het principe wie het eerst komt wie het eerst maalt. Na een aanbetaling van 200 euro wordt een plekje in het programma voor je gereserveerd. Uiterlijk 1 augustus a.s. ontvangen we het volledige bedrag. 

Waterval.jpg
Jackorivier.jpg
Waterval.jpg
Ruudtempelier.jpg
bottom of page