top of page

Re-Aligning
Relationships

Relatie

Relateren betekent in verbinding zijn. Een levenskunst.We raken onderweg de verbinding dikwijls kwijt. We zien en horen elkaar niet meer. Verstrikt in een web van misverstanden. De verbinding met onszelf is ver te zoeken. Tijd om uit te lijnen. Op zoek te gaan naar jouw authenticiteit. En van daaruit opnieuw de verbinding aan te gaan. 

dauwspinnenweb.jpg

Hechting

Veel relatiepatronen vinden hun oorsprong in de jeugd. Hechtingservaringen met ouders, of opvoeders, laten diepe sporen na. Ze beïnvloeden later onbewust de keuze voor een partner. Of in het gedrag als partner. Onveilige hechting creëert een onveilige relatie. Waarin je niet jezelf bent. En er geen waarachtig contact ontstaat.

Presence.jpg

Waardering

Je relatie van nieuwe energie voorzien is onbetaalbaar. Samen is weer leuk. Verrassend. Je haalt het beste in elkaar naar boven. Je hebt geen behoefte meer aan oppervlakkige bezigheidstherapie.

De prijs van 299 euro voor drie alignment sessies van 90 minuten  betaalt zich dus vanzelf terug.  Voor een verblijf in Portugal maken we een specifieke afspraak.

Relationship.jpg

Space holding

Om volledig jezelf te durven zijn is veiligheid en compassie nodig. Ik bied je deze omgeving. Je leert je kwetsbaar opstellen. Alles van jou mag zijn. Het donker en het licht. Je verlangens en je afschuw. De intimiteit met jezelf groeit. Een nieuwe balans ontstaat tussen het mannelijke en het vrouwelijke.   

spaceholding.jfif

Relatie-veren

In Portugal of tijdens de online sessies ga je binnen je relatie experimenteren. Met authentiek gedrag. Met verbindende communicatie. Dat is spannend en kwetsbaar. Toch zul je over die drempel heen moeten stappen. Alleen op die manier kan jouw relatie zich ont-wikkelen en verdiepen. 

relation.jpg

Hoe verder?

Je relatie is een levend kunstwerk. Het zal onderhoud blijven vergen. Met drie sessies heb je de eerst stap gezet naar een liefdevollere verbinding.  Ik blijf tot je beschikking om je te ondersteunen op je liefdespad.

rebalancing.jpg
bottom of page