top of page

The Organic Retreat

Verbinding met je Oer-Spronkelijke Natuur

Waterval.jpg
vallei.jpg
Ruudtempelier.jpg
Waterval.jpg

Organic Retreat

De 'Organic Retreat' is voor jou bedoeld als je de innerlijke oproep voelt om te gaan belichamen wie je werkelijk bent. Op een prachtige plek middenin de natuur van Centraal Portugal zijn alle ingrediënten aanwezig om je te verbinden met je Zelf. Vanuit de Verbinding met je Zelf ontdek je de natuurlijke en gezonde verbinding met de wereld om je heen. Er is geen vast omlijnd programma, wel zijn er elementen waar je gebruik van kunt maken. Alles ontstaat in het moment en in wisselwerking met elkaar.

 

De Elementen

Je verblijft op loopafstand van de prachtige rivier Rio de Zezere. Wandelingen naar en rond de rivier vormen een krachtig element tijdens je verblijf. Watervallen en kronkelende beekjes symboliseren de stroming van het leven. De lucht is schoon en helder. Je zult de ademhaling ontdekken als sleutel tot het ontladen van oude emoties en het loslaten van oude gedachten. De heuvels rond de rivier zijn vruchtbaar en je zult de betekenis van oervoeding gaan ontdekken. In de loop van het verblijf zal het vuurtje in jezelf aangewakkerd worden en kom je in contact met wat je echt Wil.    

De Uitnodiging

Je wordt uitgenodigd uit om een sprong te wagen in het diepe en oude zekerheden los te laten. Het verblijf hier zal je mogelijk 'triggeren' op bepaalde thema's. Ik bied je tijdens je verblijf een emotioneel veilige plek waar alles wat zich in je aandient er mag zijn. Gesprekken en sessies over dat wat zich aandient dragen op een organische wijze bij aan je proces. Je bent welkom om aan te sluiten bij diverse activiteiten die georganiseerd worden door de Helende Community die ik heb mogen ontmoeten rond Tomar. 

 Het Verblijf

Je verblijft op een afgelegen locatie op 30 kilometer van het Tempeliersstadje Tomar. Je hebt de beschikking over een eigen ruimte, met een ruim bed, keuken, douche en toilet. De maaltijden stemmen we af met elkaar. De duur van het verblijf hangt af van je eigen mogelijkheden. Over het algemeen heeft de Organic Retreat een groter effect bij een langer verblijf. 

  

 

 

De Kosten

De Organic Retreat is een investering in de belangrijkste verbinding die je hebt: die met je Zelf. Je maakt kosten voor de reis naar Portugal. Het verblijf en de retreat zelf waardeer je naar eigen vermogen en inzicht. De ervaring leert dat mensen die in verbinding komen met hun 'Gezonde Ik' en hun 'Innerlijke Autoriteit' de waarde heel goed zelf kunnen bepalen.

bottom of page