top of page

OerOuderschap

OerOuderschap

OerOuderschap staat voor vervulling van de oorspronkelijke behoeften. De OerOuder in je zelf activeren betekent echt verantwoordelijkheid nemen. In de spiegel kijken. Bewustwording van de projecties uit de eigen kindertijd. De rekening ferm en liefdevol teruggeven. Vrij van familiepatronen je kinderen echt gaan steunen. Een veilig oerbaken zijn.

oerouder.jpg

Voorouders

Onze verre voorouders hebben hun vanZelfsprekende wijsheid generaties overgedragen. Ze voedden, verzorgden en (ver)droegen hun kinderen op een natuurlijke wijze. Veel van deze oerwijsheid is in de moderne, jachtige tijd verloren gegaan. We gaan terug naar de natuurwetten. En ont-mantelen de opvoeding van de laatste eeuwen. We geven de rekening ferm en liefdevol terug.  

Oermoeder.jpg

Waardering

OerOuderschap verandert alles in je leven. Je prioriteiten worden helder. Je gaat staan voor je gezin. De liefde gaat weer stromen. Je bekrachtigt je kinderen. De ondersteuning die je van ons krijgt is een investering in je nageslacht die zich dubbel en dwars terug gaat verdienen.
 

De jaartraining in groepsverband bestaat uit vijf bijeenkomsten van drie uur. De prijs is 499 euro.

Je kunt ook kiezen voor vijf ondersteunende sessies 1-op-1. De prijs is 499 euro.

natuurlijk ouderschap.jpg

It takes a village.....

Als jij de OerOuder in jezelf wenst te activeren, vormen wij de gemeenschap die je hierin zal ondersteunen. Je kunt kiezen voor de 1-op-1 begeleiding of de jaartraining volgen. We creëren gedurende vijf bijeenkomsten jouw community. Bij ons kun je in alle veiligheid meeliften naar een autoritatieve wijze van opvoeden. Gelijkwaardig en in afstemming met je kind.

Oerfamilie.jpg

OerOuderschapsplan

Tussen de bijeenkomsten door ga je de OerOuder in je gezin tot leven wekken. Alle aspecten van het leven krijgen aandacht. Voeding, slaap, ont-wikkeling, emotie-regulatie, afstemming, Van de wieg tot het graf. Alles wordt anders. Niet omdat het moet, maar omdat je niets anders meer Wil. In het OerOuderschap zit de verbinding waar je je hele leven naar op zoek bent geweest.

Oerfamilie2.jpg

Hoe verder?

OerOuder worden is een proces. Je hebt een moedige stap gezet. En nu wil je door. Om je heen zijn er misschien nog niet heel veel OerOuders te vinden. De maatschappij stelt je af en toe op de proef. Wij blijven ook na je eerste stappen beschikbaar om je te ondersteunen en te inspireren.

Verbinding.jpg
bottom of page