top of page
zonsopkomst

SoulRetrieval

Soul-Split

Er komt heel wat op ons levenspad. De vroege kindertijd is intens. We overleven door psychische capriolen. We verdringen moeilijke en pijnlijke ervaringen. De harde realiteit verdraaien we tot een acceptabelere variant. Het ontsnappen aan de werkelijkheid heeft wel een prijs. We verliezen  steeds een stukje van het oorspronkelijke Zelf.

Natuur3.jpg

Instrumenten

Het terugvinden van verloren zielendelen verloopt via trilling, klank, acu-pressuur en

natuurlijke medicijnen. Lichaam en psyche hebben een natuurlijke wil tot heelwording. Sabina beheerst de intuïtieve kunst emotionele blokkades met je op te ruimen. De levensenergie kan weer stromen. Je oermelodie klinken.

WaterNoorwegen.jpg

Waardering

Heling herstelt de levenskracht.  Je oorspronkelijke levensenergie komt terug. Je ont-dekt je ware talenten. Je komt in je eigen flow en gaat manifesteren.

 

De ondersteuning die je van ons krijgt is een investering in jezelf die zich dubbel en dwars terug gaat verdienen.

Voor de zes ondersteunende sessies van anderhalf uur betaal je 549 euro.

Noorwegenmooi.jpg

SoulRetrieval

Door de Soul-Split gaan we overleven in plaats van Voluit Leven. We verliezen de natuurlijke spontaniteit, nieuwsgierigheid en levenslust. De OerWil wordt gebroken. Om de Wil te helen dienen verloren delen teruggevonden te worden. De sjamanistische sessies bij Sabina zijn een liefdevolle confrontatie in dit proces. 

Waterval.jpg

Integratie

Tussen de sessies door geef je vrijgekomen emoties de ruimte.  Je leert erbij te blijven. Het oude patroon  van verdringen en verdoven los te laten. Je omarmt wat zich aandient. En ademt erdoorheen. Alleen zo kun je duurzame verandering verwachten.

Noorwegenstroom.jpg

Hoe verder?

Soul-Retrieval is een proces dat een levenslang doorgaat. Eenmaal de eerste zielendelen teruggevonden ga je van dit proces genieten. Een kwestie van de stroming blijven volgen. Wij blijven ook na het traject beschikbaar om je te ondersteunen.

watervalnoorwegen.jpg
bottom of page